Erre figyeljen, ha nyert már korábban vidékfejlesztési forrást és most is pályázni szeretne!

A KAP stratégia keretében kiírásra kerülő pályázatok kapcsán a napokban megjelent egy közlemény a KAP Nemzeti Irányító Hatóság részéről. A 2024-ben a Közös Agrárpolitika Stratégiai Terve keretében meghirdetésre kerülő egyes beruházási pályázati felhívásoknál az IH az új támogatás elnyerésének egyik feltételeként kívánja meghatározni a korábban Vidékfejlesztési Program keretében azonos megvalósítási helyen, azonos tárgyú támogatott projekt megkezdését.

Eszerint ha a pályázó a KAP ST támogatásával megvalósítani kívánt beruházással azonos megvalósítási helyen és azonos tárgyú projekt keretében már rendelkezik egy korábbi, Vidékfejlesztési Program keretében kiírt pályázati felhívás alapján támogatási okirattal, de kifizetési kérelem beadásával igazoltan azt még nem kezdte meg, akkor az új, üzemi fejlesztésekre irányuló kiírások alapján nem részesülhet támogatásban. A fentiek alól kivételt képeznek azon kedvezményezettek, akik a támogatói okiratukat 2023. szeptember 1-jén vagy azt követően vették kézhez.

Forrás: kap.mnvh.eu 

More in Hírek
Január végéig pályázható a munkahelyteremtő támogatás

A GINOP Plusz-3.2.4-23 KKV kapacitásbővítő támogatás célja azon kis-, és közepes vállalkozások kapacitás-fejlesztésének támogatása, akik a négy leghátrányosabb helyzetű magyarországi régióban...

Close