Intézményrendszeri változások

A palyazat.gov.hu oldalon megjelent közleményben arról tájékoztatják a pályázókat, hogy az alább felsorolt* operatív programok végrehajtásáért felelős irányító hatóságok, valamint az RRF nemzeti hatóság 2024. január 1-jétől a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium keretében működnek tovább.

*KÖZOP, IKOP, IKOP Plusz, KEOP, KEHOP, KEHOP Plusz, GOP, GINOP, GINOP Plusz, TÁMOP, TIOP, EFOP, RSZTOP, EFOP Plusz, ROP, TOP, VEKOP, TOP Plusz, VOP Plusz.

A Kormány tagjainak feladat- és hatásköréről szóló 182/2022. (V. 24.) Korm. rendelet módosításának hatálybalépését követően az érintett irányító hatóságok és az RRF nemzeti hatóság által kötendő támogatási szerződésekben és támogatói okiratokban támogatóként a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium szerepel. A kormányrendelet módosításának hatálybalépése előtt megkötött támogatási szerződések, támogatói okiratok módosítása nem szükséges. A változás a támogatási jogviszony tartalmát egyebekben nem érinti.

Forrás: palyazat.gov.hu

More in Hírek
Találkozzunk az AGROmashEXPO kiállításon!

A 2024. január 24-27. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép kiállításon az OTP Bankkal közösen a G pavilon...

Close